fredag 25. mai 2012

Wings and Wheels




Flyparkering og treffområdet.


Fellestreff og utstilling for
Fly, Bil og MC.
Årets treff blir arrangert
29. juni - 1. juli 2012.


Fredag 29. juni til søndag 1. juli arrangeres Wings and Wheels for 13. gang i Lunde i Telemark. Wings and Wheels arrangementet har blitt bedre og bedre for hvert år som har gått og vi prøver å toppe det nok en gang.
 
Wings & Wheels er Norges største fellestreff for Fly, Bil og MC, som for første gang ble arrangert sommeren 2000. Treffet holdes på Lunde flyplass, i hjertet av Telemark, i vakre naturomgivelser langs Telemarkskanalen. Wings & Wheels arrangeres for 13. gang 29. juni - 1. juli 2012 med sannsynligvis flere tusen besøkende.
 
Vi i Wings & Wheels prøver med dette treffet å vise både mangfoldet, samt det ypperste og mest ekstreme innen Motor- og Luftsport. Vi har etter hvert fått flere tusen trofaste deltagere som kommer for å treffe andre motor/fly- interesserte fra hele landet.
Etter fjorårets suksess følger Wings & Wheels på nytt opp med et nytt spektakulært Flyshow i år. Vi varmer opp på fredag med Fly In som en opptakt til Flyshowet på lørdag.
 
Wings & Wheels har vært Norges største småflytreff de siste to årene. Flycampen har blitt en suksess, så dette kommer vi til å legge til rette for i år også. Også ved årets Wings & Wheels blir det mulig å bivåne alle flyene på nært hold for publikum.
 
Tradisjonen tro blir det også i 2012 Cruising, Burnout, Carwash, Photo-Shoot samt utstilling og bedømming av Amcar/Veteranbil og MC. Vi tilbyr også i år "live" musikk fra Scenen med Hercules på fredag og Absinth og Steff Nevers på lørdag.
 
I år blir det stort FMX freesyleshow med motorsykler og snøskutere med Øystein Kjørstad og hans team fra NMK Kongsberg. De vil blant annet demonstrere baklengs salto (Backflip) med motorsykkel og snøscooter.
 
Etter fjorårets suksess følger Wings & Wheels på nytt opp med et spektakulært Flyshow med blant annet Scandinavian Airshow med Jacob Holländer i spissen. I tillegg til flyakrobatikk under flyshowet vil Scandinavian Airshow holde et fantastisk pyroshow fra dobbeldekkeren “Catwalk” på kvelden. I tillegg kommer en virkelig godbit, nemlig Bell UH1-E Super Huey. Helikopteret fløy som angrepshelikopter i Vietnam 1967-1970 og er det eneste privateide eksemplaret utenfor USA.
 
Det blir også mulighet til å se, høre og bli med i verdens største en-motors dobbeldekker. Antonov AN-2 kommer fra Skien, og blir der hele helgen.
 
Ellers så blir det som vanlig masse god og rimelig mat og drikke! Campingen og serveringa åpner kl 16.00 på fredag og stenger søndag kl 12.00.
Vi ønsker med dette alle velkommen til en flott Wings & Wheels helg i Lunde!
PROGRAM WW 2012
Fredag 29. juni
16.00: Campen åpner
Wings`n Wheels ankommer
23.00: Hercules spiller
 
Lørdag 30. juni
08.00–10.00: Frokost - Gratis for Campgjester
Wings`n Wheels ankommer
Gigantiske Modellfly
Flyshow, Aerobatic Extreme
Rundflyging: Seilfly, An-2 og Bell UH1-E Super Huey etc.
FMX Freestyle Ultimate Show
Cruising
•Burn-Out
Carwash
Photo Shoot
Airborne Pyroshow
21.00: Absinth Spiller
23.00: Steff Nevers Spiller
 
Søndag 01. juli
08.00–10.00: Frokost - gratis for campgjester
Wings`n Wheels avreise
 
Vi minner om at det er 18-års grense på treffplassen etter kl. 20.00 begge dager.
Programmet er ikke endelig.

PRISER WW 2012
Helgepass: kr. 500.-
Fredag: kr. 200.-
Lørdag: kr. 300.- Hele dagen
Lørdag frem til kl. 20:00: Over 16 år : Kr 100.-
Lørdag frem til kl. 20:00: 10-16 år : Kr 50.-
Barn 0-9 år: Gratis
 
Alle under 18 år skal ikke oppholde seg på Treffområdet etter kl 20.00. Det innbefatter også Campingen.

For ytterligere informasjon til besøkende fly, vennligst les gjennom nedenforliggende informasjon. Besøk også Wings and Wheels sine hjemmesider her: www.wingsandwheels.no

Vi ønsker med dette Alle velkommen til en flott Wings & Wheels helg i Lunde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.