tirsdag 30. oktober 2012

SAS igjen - Bakkeansatte går ikke med på lønnskutt


SAS varsler viktig nyhet

Aksjehandelen er stanset i påvente av melding fra selskapet.
På nettsiden til Oslo børs ble det tirsdag morgen lagt ut en melding om at handelen med SAS-aksjen er satt i vent fordi selskapet har varslet en viktig melding.
Det var børsen i Stockholm (som eies av Nasdaq OMX), hvor aksjen også omsettes, som vedtok å stanse handelen. Årsaken skal være at det går rykter om selskapets finansielle situasjon. Børsen krever at SAS redegjør for dette, slik at alle har samme opplysninger.
- Vi kommenterer aldri i detalj enkeltselskap eller handelsstans, men som kommunisert i en børsmelding er dette koblet til det vi kaller informasjonssymetri. Det vi si at hele markedet ikke har tilgang til samme informasjon. Bakgrunnen er de opplysninger i media som har sirkulert rundt selskapets finansielle situasjon, sier Carl Norell, pressesjef ved Nasdaq OMX, til di.se1.
Ryktene har blant annet gått ut på at SAS sliter med å få kreditorene til å gi selskapet nye lån. Dagens handelsstopp kan bety at selskapet vil avsløre nye låneordninger - eller at selskapet ikke klarer å skaffe dette.
– Vi forutsetter at oppklarende informasjion om dette slippes i løpet av dagen, sier Norell SvD Näringsliv2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.