onsdag 21. november 2012

Ledig stilling - Ingen pensjon fra SAS tillatt

Flysikringsinspektør - Flyplass og flysikring
Luftfartstilsynet har en stilling ledig som flysikringsinspektør i flyplass- og flysikringsavdelingen, flysikringsseksjonen. Flysikringsseksjonen består av 19 medarbeidere og ledes av seksjonssjef.

Vi søker en person med gode kunnskaper og erfaring med sikkerhetskritiske systemer, sikkerhetsstyringssystemer og risikoanalyser innenfor flysikringsområdet. Den rette personen kan se fram til en selvstendig jobb med mange utfordringer og spennende oppgaver preget av nasjonalt og internasjonalt samarbeid.

Du vil få jobbe i et tverrfaglig team sammen med mange av landets fremste eksperter innen luftfart og flysikkerhet. Vår viktigste oppgave er å bidra til økt flysikkerhet, noe som krever høyt kvalifiserte og motiverte medarbeidere innen alle våre fagområder. En jobb hos oss betyr krevende arbeidsoppgaver, hvor ansvar og direkte påvirkning er sentrale kjennetegn i hverdagen. Hver enkelt medarbeider er gjennom sin unike kompetanse med på og styre utviklingen innen norsk og internasjonal luftfart. Bli med oss og styrk utviklingen av norsk luftfart!

Luftfartstilsynets kulturverdier er åpenhet, samarbeid, respekt og profesjonalitet. Vår nye medarbeider forutsettes å etterleve kulturverdiene i Luftfartstilsynets tjeneste.

Arbeidstakere i Luftfartstilsynet kan ikke benytte rettigheter fra tidligere arbeidsgivere, som er i strid med Luftfartstilsynets interesser.
Du kan se hele stillingsannonsen på en side ved å klikke på lenken skriv u

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.