lørdag 25. mai 2013

Norwegians nye uniformer for kabinen


FORNYER. Uniformene vil være i bruk allerede på de første flygningene som starter 30. mai. Foto: Ole Musken

Dette er Norwegians nye Dreamliner-uniformer

Klesdesignerne Moods of Norway står bak flyselskapets nye uniformer.
Fredag viste det norske flyselskapet for første gang frem de nye uniformene til selskapets langdistanseflygninger. Uniformene til piloter og kabinpersonale er designet av Moods of Norway i samarbeid med Norwegian.
– Vi er svært godt fornøyd med de flotte uniformene Moods har designet til pilotene og de kabinansatte på våre langdistanseflygninger. Designet er nytt og moderne, og jeg ser virkelig fram til at vi får vist dem fram når flygningene våre starter. Moods har – i likhet med oss – satset i et internasjonalt marked og vi ser begge betydningen av å kunne profilere oss på en måte som kanskje skiller seg litt ut, også internasjonalt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian i en pressemelding.
Allerede 30. mai vil uniformene bli tatt i bruk da selskapet åpner sine første langdistanseflygninger.
Uniformene er designet i tråd med interiøret i Norwegians nye Boeing 787 Dreamliner.
– Det er en stor ære å få lov til sette vårt preg på Norwegians nye internasjonale satsning med våre «happy clothes». Gjennom designet ønsker vi å tilføre noe av det karakteristiske, glade Moods of Norway-designet gjennom detaljer og farger, sier Simen Staalnacke og Peder Børresen, designere og gründere av Moods of Norway.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.