onsdag 18. desember 2013

Norwegian med nye ruter

Norwegian starter flygninger fra Bergen til New York

Norwegian lanserte i dag en direkterute mellom Bergen og New York. I tillegg er Reykjavik og Praha nye Norwegian-destinasjoner fra Bergen.
-Mange har i lang tid ønsket seg direktefly med Norwegian fra Bergen til New York og jeg er svært glad for å kunne gi vestlendingene deres første USA-rute på flere tiår. Vestlandet er et viktig marked for oss og det er også gledelig å lansere Reykjavik og Praha som nye reisemål i tillegg til New York, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i en pressemelding. 

- Gratulerer til Bjørn, Norwegian - og gratulerer Bergen! Dette er utrolig viktig for et Bergen i vekst. Avinor har allerede investert 2 milliarder på Bergen lufthavn Flesland - og planlegger å investere 4 milliarder til, med ny terminal klar i 2017, sa konsernsjef i Avinor, Dag Falk-Petersen. 

-Vi er utrolig stolte over å få være med på dette! Ruten til New York vil forsterke Bergen og Flesland ytterligere, og er viktig for regionen. Vi skal gjøre det vi kan for å bidra til at dette blir en suksess, sier lufthavnsjef Aslak Sverdrup.
Flygningene til New York starter 3. mai, men Reykjavik kommer 31. mars og Praha 3. april.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.