mandag 31. mars 2014

SAS med oljerute fra Stavanger - Business Class only

Denne ruten bidrar til å befeste Stavanger som en by for de priviligerte. (Red.)
 SAS' norske konserndirektør, Eivind Roald, har lenge jobbet for ny rute mellom Stavanger og Houston.
FOTO: BJORN H STUEDAL

- SAS lanserer ny USA-rute fra Norge i dag

Den skal ikke gå fra Oslo.


SAS vil mandag lansere en ny interkontinental direkterute fra Norge. Den nye ruten går mellom Stavanger og Houston i USA, skriver det danske luftfartsnettstedet Check-in.dk.
Denne ruten har lenge vært på tegnebrettet hos SAS, og bakgrunnen er den store reiseaktiviteten oljeindustrien begge steder fører til. I dag skal den nye ruten lanserers på et pressemøte i Stavanger der selskapet «vil presentere noen spennende nyheter og en ltt spesiell case», som selskapet skriver i invitasjonen.
Den norske informasjonssjefen hos SAS, Knut Morten Johansen, skriver i en sms til Aftenposten at selskapet ikke vil si noe før pressemøtet i Stavanger senere i dag.
Dette har fått Check-in til å konkludere at det er en ny rute til USAs fjerde største by som skal presenteres. Det skjer etter at SAS åpent har arbeidet med denne ruten i mer enn et år.
Nå har SAS ifølge det danske nettstedet bestemt seg for å satse på denne strekningen, og det er snakk om et rent business-fly. Det vil i så fall si et fly som er innredet med få, om noen, seter i økonomiklasse. Derfor vil flyet ha langt færre seter enn et tilsvarende fly med normal klasse-inndeling.
SAS har i dag kun en interkontinenal rute fra Norge, mellom Oslo og Newark-flyplassen utenfor New York.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.