mandag 23. februar 2015

Fyllik på tur

Full nederlender møtt av politiet etter utagerende flytur

Mannen var beruset, utagerende og voldelig mot personalet på KLM-flyet. Da han landet i Bergen, gikk ferden rett videre til varetekt.
Fly på flesland
PÅGREPET: Nederlenderen hadde opptrådt voldelig mot personalet på flyet underveis fra Amsterdam før landing her på Flesland. (Illustrasjonsbilde)
Foto: Espen Gees / Avinor
Nederlenderen i 50-årene måtte trolig vrake planene sine for bergensturen da han landet med KLMs fly fra Amsterdam til Bergen lufthavn Flesland i ettermiddag.
For da han gikk av flyet, var noen av de første han møtte en patrulje fra politiet.
– Vi ble kontaktet av flyselskapet om at mannen hadde opptrådt utagerende på et KLM-fly. Da han kom til Flesland, ble han møtt av flyplasspolitiet og pågrepet, forteller operasjonsleder Lars Geitle i Hordaland politidistrikt.
Politiet opplyser på Twitter at mannen var beruset og at han gikk fysisk til angrep på personalet.

Anmeldes av flyselskapet

Det dreier seg trolig om flight KL1189, som landet på Flesland like før klokken 16.30.
– Han vil bli anmeldt av flyselskapet, sier Geitle.
Da NRK snakket med politiet i 17.40-tiden, satt mannen fremdeles innelåst på Bergen lufthavn Flesland. En patrulje fra bergenspolitiet var på vei for å hente mannen og frakte ham videre til politistasjonen.
– Han vil bli fraktet til politistasjonen i Bergen sentrum og satt i arresten her, sier operasjonslederen.

KLM: – Skjer heldigvis sjelden

NRK har vært i kontakt med KLMs presseavdeling. De kommenter ikke omstendighetene rundt sine passasjerer, men uttaler seg på generelt grunnlag.
– Vi er veldig opptatt av å beskytte kabinpersonalet vårt. Heldigvis skjer slike hendelser svært sjelden, sier en pressetalsmann i flyselskapet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.