onsdag 23. mars 2016

Norwegian med rute til prærie- og spillebyen Las Vegas - NTB

Vel, ikke akkurat storby i amerikansk målestokk. Jeg kjørte igjennom i oktober i 2011 og brukte 20 minutter fra jeg kjørte inn på The Strip i nord til jeg var ute av dette helvete i sør. Dette vil nok glede FrP`erne som kan ta i bruk alle mulige spill og se på mishandlling av folk i bokseringen. Her kommer damene hjem til deg i bulk..... Det fineste med byen er Nellis AFB, hjemmet til The Thunderbirds. (Red.)

The Strip 2011- Foto: Per Gram

Direktefly fra Oslo til Las Vegas

Fra 1. november vil Norwegian fly direkte mellom Oslo Lufthavn og den amerikanske storbyen Las Vegas.


På ruten til Los Angeles setter Norwegian opp en ekstra ukentlig avgang. Direkteruten mellom Oslo Lufthavn og Las Vegas blir den åttende direkteruten til USA, og vil fra og med 1. november gå hver tirsdag gjennom hele året.
Ruten vil bli betjent av en Boeing 787-8 med plass til 291 passasjerer. Billettene legges ut for salg onsdag 23. mars.
Les også:  Norwegian åpner direkterute mellom USA og Paris
– Dette er gode nyheter for alle reiseglade nordmenn. Las Vegas er en av de mest berømte byene i verden og vi er veldig glade for at Norwegian har satt opp denne ruten, sier trafikkdirektør på Oslo Lufthavn, Jasper Spruit.
Norwegian-passasjerer kan i dag fly direkte fra Oslo til New York, Puerto Rico, Fort Lauderdale, Los Angeles, Orlando og San Francisco i USA. I tillegg starter flyginger til Boston i april. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.