onsdag 20. april 2016

Arve Heggem er død - Nordlys

Fra min agent har jeg mottatt denne triste nyheten. En særdeles fargerik person og kollega fra 338 skv. er borte. (Red)


Utelivsnestor Arve Heggem er død


Publisert:19. april 2016, kl. 10:53

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Funnet livløs i vannet ved Aker Brygge.

DØD: Arve Heggem var i en årrekke et kjent fjes i utelivet i Tromsø. Lørdag ble han funnet død i Oslo. (Foto: Yngve Olsen Sæbbe)

Gründeren, utelivsbaronen, piloten og levemannen Arve Heggem er død. Han ble funnet livløs i vannet ved Aker Brygge tidlig lørdag morgen. Det bekrefter familien overfor Nordlys.
Heggem startet i sin tid Pizzahuset og Tromsøs første diskotek på 80-tallet. Med inspirasjon fra USA og to tomme hender bygget han et utelivsimperium i byen.
Han var også mannen bak Tromsøs første Key Club.
Nordlys kunne i fjor fortelle historien om Heggem, som ifølge mange var Nord-Norges første «playboy».
Funnet ved Aker Brygge

Det var klokken 08.38 tidlig lørdag morgen at politiet ble varslet av mannskapet om bord på en båt som trafikkerer Oslofjorden. Mannskapet hadde observert en livløs person i vannet like ved gjestehavna ved Aker Brygge i Oslo sentrum.
Politiet fikk satt ut en lettbåt og det viste seg at det var en mann som lå i vannet.

Nødetatene kom raskt til stedet og startet gjenoppliving umiddelbart, men klokken 9.11 ble mannen erklært død på stedet.

Mistenker ulykke

Politiet var lørdag formiddag på stedet og startet etterforskning av saken, blant annet i form av gjennomgang av overvåkingsvideoer i området.
Tirsdag kan Stein Olav Bredli, leder for voldsavsnittet i Oslo politidistrikt, opplyse at politiet mener at dødsfallet skyldes en ulykke.

- Vedkommende er obdusert og det vil ta noe tid før vi får den endelige obduksjonsrapporten, men utifra de undersøkelsene vi har gjort så langt er det ingenting som tyder på at det har skjedd noe straffbart, sier Bredli til Nordlys.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.