onsdag 13. desember 2017

Norwegian med 2018 nyheter

Norwegian øker antall avganger på en rekke ruter, både innenriks i Norge og til populære sommerdestinasjoner i Europa neste år. Flere nye fly i 2018 gir reisende fra Norge tilgang på ytterligere en million seter.

- Neste år vil vi motta 25 splitter nye fly og flere av disse settes i trafikk i Norge. Det betyr at vi kan tilby våre kunder en million ekstra seter og dermed enda flere valgmuligheter. Vi ser frem til å ønske nye og trofaste reisende velkommen om bord våre komfortable og mer miljøvennlige fly, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.
500 000 ekstra seter på norsk innenriks
Bare på norske innenriksruter legger Norwegian ytterligere 500 000 seter i salg. Dette innebærer blant annet en ekstra daglig avgang mellom Oslo og Tromsø, ekstra avganger mellom Oslo og Kristiansand og flere helgeavganger fra Oslo til Evenes og Bodø.

Flere valgmuligheter til populære sommerdestinasjoner
Norwegian øker fra en til to daglige avganger mellom Oslo og Paris, og vil fly til Charles de Gaulle flyplass i stedet for Orly fra og med 25. mars.
Norwegian øker også antall avganger fra Oslo til populære feriedestinasjoner som Antalya, Marrakech, Pula, Faro, Tivat, Dubrovnik, Venezia, Kreta, Pristina, Beograd, Murcia og Pisa. Det blir også flere avganger fra Oslo til storbydestinasjonene Riga, Tallin, Warszawa, Gdansk og Berlin.
Ny direkterute fra Bergen til Madrid
Til våren får bergensere mulighet til å fly direkte til den spanske hovedstaden, Madrid. Norwegian tilbyr to ukentlige avganger mellom Bergen og Madrid på torsdager og søndager, med oppstart 29. mars.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.