onsdag 18. april 2018

Siste nytt fra Torp



Torp vokser mest i Norge. Kun Oslo og Bergen større på utenrikstrafikk.

Totalt reiste 156 737 passasjerer til fra Torp i mars måned. Veksten i mars ble på 9,1 %. Utenrikstrafikken ble på 129 759 passasjerer og her er det en vekst på 16,9 % i mars, mens det innenriks var en nedgang på 17,5 %.
Totalt sett var det en nedgang i flytrafikken i Norge i mars måned. Grunnen er at påsken kom to uker tidligere enn i fjor og det påvirker innenrikstrafikken negativt.

Ingen annen lufthavn har så stor vekst som Torp og det er nå kun Oslo og Bergen lufthavn som har større utenrikstrafikk enn Torp.
Flyselskapene har nå startet sine sommerprogram, og Ryanair er godt i gang med sin nye direkterute til Hamburg i Tyskland, med avgang fredag og mandag. Malaga-ruten har startet opp igjen og i tillegg har de nå flere frekvenser til Alicante, Krakow, Warszawa og Wroclaw.

Wizz Air har økt kapasiteten på en rekke av de polske rutene, samt til Vilnius.

Norwegians rute til Palma de Mallorca har endelig startet opp, samt at de har flere frekvenser til både Alicante og Malaga.

I årets første tre måneder har 438 330 passasjerer reist over Torp, en vekst på 11, 8 % sammenlignet med i fjor. Utenrikstrafikken utgjorde 359 798 passasjerer og hadde en vekst på 18,6 %, mens innenrikstrafikken var på 78 532 passasjer og hadde en nedgang på 11,3 %.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.